Jedan sretan pas

Divna priča: Psić Srećko ostavljen je da umre. Danas s riječkom obitelji seli na Tenerife

P. N.

Video donosi priču o njegovu tužnom početku, kad je sam ostavljen da umre, o njegovu oporavku, avanturam, ljudima... jednostavno priča je to o ljubavi između psa i čovjeka



RIJEKA Prije samo dvije i pol godine dobroćudni psić Srećko bio je u velikoj nevolji. Pronađen je na Pehlinu, izrezanog vrata, izgladnio i očito maltretiran. Slučaj je prijavljen policiji, ali počinitelj nikad nije pronađen. Danas Srećko sa svojom novom voljenom obitelji odlazi na – Tenerife. Njegovi spasitelji napravili su video o njegovom pronalasku, oporavku i svim lijepim stvarima koje je u međuvremenu prošao.


Video donosi priču o njegovu tužnom početku, kad je sam ostavljen da umre, o njegovu oporavku, avanturam, ljudima… jednostavno priča je to o ljubavi između psa i čovjeka! Video je moguće pogledati OVDJE.


Međutim, njegova nova obitelj, kao i većina mladih odlazi iz Hrvatske.




– I dečko i ja ćemo iseliti, a odluka je pala na Tenerife. Naravno, Srećko ide s nama. Da ga ne izlažemo stresu, na put od 2.900 kilometara idemo autom, kako bi cijelo vrijeme bili skupa. Nakon toga ukrcavamo se na trajekt i vozimo se 46 sati. Sve se može kad se hoće, kaže Romana Drinovac.


Svi detalji puta psića Srećka i njegove obitelji moći će se pratiti na Facebook stranici One Lucky Dog: Srećko. Ondje je i ispričana njegova priča, od spašavanja pa sve do danas.