Delegacija iz Albanije u ŽGCO Marišćina

Čelnici Drača zainteresirani za suradnju s Ekoplusom

Andrej Petrak

Na susretu u ŽCGO-u razgovaralo se o konkretnoj suradnji / Snimio Vedran KARUZA

Na susretu u ŽCGO-u razgovaralo se o konkretnoj suradnji / Snimio Vedran KARUZA

Osim prezentacije i obilaska Centra, održani su i razgovori o mogućem potpisivanju ugovora o poslovno-tehničkoj suradnji. Članovi delegacije izrazili su zadovoljstvo viđenim kao i namjeru jačanja suradnje na području gospodarenja otpadom – izjavio je direktor Ekoplusa Josip Dedić



RIJEKA  Delegacija albanskog grada i županije Drač u sklopu dvodnevnog posjeta Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji posjetila je ŽCGO Marišćina.


Domaćini u obilasku centra za gospodarenje otpadom bili su direktor Ekoplusa Josip Dedić te županijski pročelnici Ureda županije Goran Petrc i Upravnog odjela za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje objektima Ljudevit Krpan.


– Osim prezentacije i obilaska Centra, održani su i razgovori o mogućem potpisivanju ugovora o poslovno-tehničkoj suradnji. Članovi delegacije izrazili su zadovoljstvo viđenim kao i namjeru jačanja suradnje na području gospodarenja otpadom – izjavio je direktor Ekoplusa Josip Dedić.




Članovi delegacije iz Drača bili su zamjenik gradonačelnika Grada Drača Zhulien Varfaj, župan Županije Drač Roland Nasto, predsjednik Gradskog vijeća Grada Drača Alfred Mullaraj, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Republike Albanije u Republici Hrvatskoj Ilir Melo, zastupnica albanske, bošnjačke, crnogorske, makedonske i slovenske nacionalne manjine u Hrvatskom saboru Ermina Lekaj Prljaskaj, predsjednik Vijeća albanske nacionalne manjine u PGŽ-u Gani Xharrahi  i predsjednica Zajednice Albanaca PGŽ-a Suzana Jakupi.