Erste banka

Besplatna ‘Škola pametnih financija’ otvorena svim građanima

Aneli Dragojević Mijatović

Snimila Aneli DRAGOJEVIĆ MIJATOVIĆ

Snimila Aneli DRAGOJEVIĆ MIJATOVIĆ

Radionice će se u prvoj fazi održavati u prostorima banke, a u slučaju većeg interesa broj dostupnih lokacija će se povećavati. Cilj je do kraja godine približiti se brojci od 10.000 polaznika radionice



RIJEKA Erste banka pokrenula je besplatan nacionalni program financijske pismenosti pod nazivom Škola pametnih financija, koji je predstavila u riječkom RiHub-u. Program, istaknuto je, obuhvaća edukativne radionice o upravljanju osobnim financijama te interaktivnu video edukaciju, a namijenjen je svim zainteresiranim građanima.


Cilj je potaknuti što veći broj građana na usvajanje znanja i vještina iz područja upravljanja osobnim financijama, na promišljanje budućih životnih i financijskih ciljeva, te svjesno upravljanje potrošnjom. I zainteresirani Riječani mogu se na besplatnu edukaciju prijaviti putem web stranica banke.


Radionice će se u prvoj fazi održavati u prostorima banke, a u slučaju većeg interesa broj dostupnih lokacija će se povećavati. Cilj je do kraja godine približiti se brojci od 10.000 polaznika radionice.




VIŠE MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU U ČETVRTAK!