Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. studenoga 2019.
Slavlje vrtićara

Ponedjeljak je "Dan za Radost" u Crikvenici

Ponedjeljak je "Dan za Radost" u Crikvenici
Ponedjeljak je "Dan za Radost" u Crikvenici
Autor:
Objavljeno: 26. svibanj 2016. u 16:23 2016-05-26T16:23:20+02:00

U jutarnjemu dijelu programa, u ponedjeljak od 9:30 do 10:30 h bit će organizirane kreativne radionice za djecu (igre glinom, filcanje vune i kreativne likovne igre pijeskom u boji), a vodit će ih odgajatelji vrtića u Crikvenici

Kako uživati u malim stvarima i radovati se svijetu oko sebe? Saznat će to svi posjetitelji koji u ponedjeljak, 30. svibnja 2016. dođu u centar Crikvenice.

Naime, ovogodišnji će Dani Dječjeg vrtića "Radost" završiti cjelodnevnom manifestacijom „Dan za Radost“, koja će se toga dana održavati na Trgu Stjepana Radića.
U jutarnjemu dijelu programa, od 9:30 do 10:30 h bit će organizirane kreativne radionice za djecu (igre glinom, filcanje vune i kreativne likovne igre pijeskom u boji), a vodit će ih odgajatelji vrtića u Crikvenici.
Društvo "Naša djeca" će imati prodajnu izložbu svojih proizvoda i onih koje su napravila djeca, a na info punktu će biti dostupni leci, brošure i razni materijali koji prikazuju rad vrtića.
U poslijepodnevnome će se dijelu programa od 18 sati početi istovremeno održavati kreativne radionice i istraživačke aktivnosti za djecu te glazbeno-scenski program. Voditelji radionica i igraonica su odgajatelji područnih vrtića.

U glazbeno-scenskome programu sudjelovat će sve skupine Dječjega vrtića "Radost" – ukupno njih 17, s oko 300 djece. Bit će to prvi put da na jednoj manifestaciji sudjeluju sva djeca (centralni i područni vrtići) i da se tako velika manifestacija organizira izvan vrtića.
Ponos i radost mališana bit će još i veće, jer tom će prigodom biti premijerno izvedena nova vrtićka himna "Radost", koju su napisale Klara i Marijana Bezić, uglazbila ju je Tatjana Car-Kolombo, a aranžirao Robert Grubišić.
Nakon glazbeno-scenskoga programa, kazalište "Šareni svijet" će, kao dar djeci, s početkom u 20 h izvesti interaktivnu predstavu "U duru i molu za vrtić i školu".
Organizator manifestacije je Dječji vrtić "Radost", a suradnici u organizaciji su Društvo "Naša djeca" Crikvenica i "Eko-Murvica" d.o.o.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.