Otvaranje sezone

Najljepši događaj ovoga ljeta: Luksuzni event okupio 400 gostiju u Marini Novi

Nataša Car

Foto Nataša Car

Foto Nataša Car



NOVI VINODOLSKI – Marina Novi u suradnji s Ekstravagantom organizirala je u petak navečer event pod nazivom ‘’Najljepši event ovoga ljeta’’. Događanje je organizirano povodom otvaranja ljetne sezone u marini, a event je na terasu restorana Admiral privukao brojne goste.


‘’Htjeli smo ugostiti lokalno stanovništvo, naše nautičare i sve koji su zainteresirani za dobru zabavu’’, rekla je Aleksandra Kolundžić iz Marine Novi.


Na programu je bila modna revija na kojoj su se predstavili brendovi poput LoveMia, Concept Store GloryBo i Napapirji, nastup popularne hrvatske grupe Colonia te burleskni plesni nastup u čašama koji je organiziran u suradnji s First Entertainmentom.




Goste su zabavljali i DJ Annie Who koju je na saksofonu pratio Toni T. Gosti su za cijenu ulaznice od 250 kuna osim u bogatom programu mogli uživati i u toplo hladnom buffet stolu i neograničnoj konzumaciji pića.


Ovaj event privukao je oko 400 gostiju koji su imali priliku uživati u uistinu glamuroznom eventu koji priliči marini s 5 sidara.


Ne iznenađuje stoga da su se među brojnim uzvanicima našle i poznate ličnosti poput Alke Vuice, Sanje Doležal, bivšeg ministra Ivana Šukera, novljanskog gradonačelnika Velimira Piškulića te drugih ljudi iz svijeta politike. Na kraju programa gosti su uživali u spektakularnom vatrometu, a potom je uslijedio afterparty u caffe baru Gat.