Rok za prijavu 15. svibanj

Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih sredstava u Crikvenici

Nataša Car

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Prijave se Gradu Crikvenici, Odsjeku za gospodarstvo, turizam i projekte na obrascima prijave naznačenima u Javnom pozivu s traženom i potpunom dokumentacijom mogu podnositi do 15. svibnja. One se mogu slati poštom ili predati direktno u pisarnicu Grada Crikvenice



CRIKVENICA Grad Crikvenica raspisao je javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada za 2019. godinu. Korisnici sredstava su subjekti malog gospodarstva u privatnom vlasništvu, s prebivalištem na području grada Crikvenice.


Prijave se Gradu Crikvenici, Odsjeku za gospodarstvo, turizam i projekte na obrascima prijave naznačenima u Javnom pozivu s traženom i potpunom dokumentacijom mogu podnositi do 15. svibnja. One se mogu slati poštom ili predati direktno u pisarnicu Grada Crikvenice.


U prostorima Udruženja obrtnika do 16. travnja zainteresiranima će za sva pitanja na raspolaganju biti djelatnica Poduzetničkog centra Vinodol, a poduzetnici se za sve informacije mogu obratiti i Odsjeku za gospodarstvo, turizam i projekte.




Ove godine poduzetnici su mogli sudjelovati u kreiranju mjera kroz savjetovanje sa zainteresiranom javnošću i putem prezentacije mjera na kojoj su mogli dati svoje prijedloge. Mjere se provode s ciljem jačanja konkurentnosti poduzetnika na tržištu, ostvarivanja dodatnog praktičnog obrazovanja i boljeg informiranja u poduzetništvu, poboljšanja uvjeta raspoloživosti financijskih resursa, korištenja poduzetničke infrastrukture te rješavanja društvenih problema primjenom poduzetničkih načela.