Crikvenička udruga

Humani Crikveničani: Prikupljene donacije za Dominikovo liječenje

Nataša Car

Dominik Bosanac boluje od cerebralne paralize, a nakon uspješnih operacija na kralježnici, kuku i lijevoj ruci, predviđeni su daljnji zahvati koji će mu omogućiti lakšu motoriku ruku i bolju kvalitetu života



CRIKVENICA Udruga djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom grada Crikvenice Uspjeh povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom organizirala je koncert humanitarnog karaktera u Gradskoj sportskoj dvorani na koji su se odazvali mnogi gosti.


Nastupila su djeca iz crikveničkih osnovnih škola Zvonka Cara i Vladimira Nazora, Mažoretkinje grada Crikvenice, PK Dance Queen i Tamburaški sastav Baruffa. Prije nastupa publici se obratio predsjednik Udruge Grujo Stanojević.


– Ovo je ujedno i prilika za prikupljanje donacija za našeg člana Dominika Bosanca koji putuje na liječenje u Ameriku – istaknuo je Stanojević.




Dominik boluje od cerebralne paralize, tetrapareze, a nakon uspješnih operacija na kralježnici, kuku i lijevoj ruci, predviđeni su daljnji zahvati koji će mu omogućiti lakšu motoriku ruku i bolju kvalitetu života.


Zahvati će se realizirati u ožujku sljedeće godine, a svi ljudi dobre volje na koncertu su mogli donirati sredstva za troškove liječenja, putovanja i boravka, rehabilitacije te ortopedskih pomagala.


Udruga je podijelila zahvalnice svima koji su pridonijeli njenom radu, razvoju i promociji. Koncert je organizirala Udruga Uspjeh, a pokrovitelji su Eko-Murvica i HDS ZAMP.