Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. listopada 2019.
Ulaganje teško 15 milijuna

Nove investicije, nova radna mjesta u zoni Podudbina

Snimio Marin SMOLČIĆ
Snimio Marin SMOLČIĆ
Autor:
Objavljeno: 31. srpanj 2019. u 21:05 2019-07-31T21:05:55+02:00

U zoni Podudbina na površini od šest tisuća metara kvadratnih započela je provedba privatne investicije poslovne namjene „Benzinska postaja sa pratećim sadržajem“. U spomenute prateće sadržaje uključena je izgradnja restorana, trgovine, prenoćišta s 10 soba kapaciteta 22 osobe te samoposlužna praonica vozila

 

UDBINA Gospodarska zona ove općine bit će uskoro bogatija za još jedan poslovni subjekt. U zoni Podudbina na površini od šest tisuća metara kvadratnih započela je provedba privatne investicije poslovne namjene „Benzinska postaja sa pratećim sadržajem“.

U spomenute prateće sadržaje uključena je izgradnja restorana, trgovine, prenoćišta s 10 soba kapaciteta 22 osobe te samoposlužna praonica vozila.

Od prodaje zemljišta do ishođenja pravomoćne građevinske dozvole, ovog relativno zahtjevnog projekta, proteklo je samo 6 mjeseci što se može zahvaliti iskustvu investitora i projektanta te ekspeditivnosti Upravnog odjela za graditeljstvo, zaštitu okoliša i prirode te komunalno gospodarstvo Ličko-senjske županije.

Procijenjena vrijednost investicije je oko 15 milijuna kuna, a planirani rok za izvršenje radova je 12 mjeseci. Za njeno potpuno funkcioniranje nakon izgradnje investitor „Adrian gradnja“ j.d.o.o. iz Mandre na otoku Pagu planira zaposliti  najmanje 30 osoba.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.