Kampanja 'Hrvatska volontira'

Djeca kreacijama pokazala smisao akcije ‘Možemo biti veći’

P. N.

Likovna radionica događala se pod budnom paskom i manjim sugestijama  odraslih

Likovna radionica događala se pod budnom paskom i manjim sugestijama odraslih

Tako smo na Dječjem odjelu Opće bolnice Gospić priredili dječju kreativnu likovnu radionicu, prvenstveno s ciljem da djeca svojim radovima ukrase ovaj odjel. Naša vrijedna „teta-pričalica“ Sandra Jakešević također je danas održala bajkaonicu tako da će okupljena djeca zaista ugodno i korisno provesti vrijeme u ovoj akciji, naglasila je Sanja Puškarić Delač, predsjednica DND Gospić



GOSPIĆ Nacionalna kampanja pod nazivom „Hrvatska volontira“  okupila je danas ina Dječjem odjelu Opće bolnice Gospić mnoštvo djece, njihovih roditelja i medicinskog osoblja koji su dali doprinos danas provedenoj akciji pod nazivom „Možemo biti veći“, piše portal GSpress.


Nazočne je najprije pozdravila predsjednica Društva „Naša djeca“ Gospić Sanja Puškarić Delač rekavši kako je riječ o akciji koja se u Gospiću provodi već treću godinu za redom.


– Danas bilježimo još jedan važan jubilej, a to je 20. obljetnica akcije „Za osmjeh djeteta u bolnici“. Tako smo na Dječjem odjelu Opće bolnice Gospić priredili dječju kreativnu likovnu radionicu, prvenstveno s ciljem da djeca svojim radovima ukrase ovaj odjel. Naša vrijedna „teta-pričalica“ Sandra Jakešević također je danas održala bajkaonicu tako da će okupljena djeca zaista ugodno i korisno provesti vrijeme u ovoj akciji, naglasila je Sanja Puškarić Delač, predsjednica DND Gospić.


Hrvatska volontira, Gospić


Hrvatska volontira, Gospić





U ime Dječjeg odjela Opće bolnice Gospića malim kreativcima i svima koji su osmislili i izveli današnji program zahvalila se pedijatrica dr. Linda Tibravi Kosić.


– Ova akcija provedena je kao dio kampanje „Hrvatska volontira“. Naša suradnja s Društvom „Naša djeca“ Gospić traje već dugi niz godina i iskreno smo im zahvalni na svesrdnoj pažnji i pomoći koju nam redovno ukazuju. Svi zajedno stvaramo bolje ozračje za liječenje i raspoloženje djece i humanizaciju njihovog boravka tijekom liječenja u bolnici, rekla je pedijatrica dr. Linda Tibravi Kosić.


Likovna radionica događala se pod budnom paskom i manjim sugestijama  odraslih, a svoj obol umjetničkom agensu cijele priče dali su mali umjetnici-pacijenti Dječjeg odjela.