Novouređen

Opatijski beach bar Colosseum otvorio ljetnu sezonu uz veliki party

Aleksandra Kućel Ilić

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Sve posjetitelje koji su se odazvali prvoj večeri sezone 2017. godine dočekao je novouređeni ambijent uz more, jer su se tijekom zimskih mjeseci ovdje odvijali opsežni radovi čiji su rezultat novi sadržaji, preuređena plaža, te vanjski bazen



OPATIJA Ljetna sezona zabave u poznatom Lounge & Beach baru Colosseum u Opatiji započela je uz program svečanog otvorenja i besplatan ulaz. Sve posjetitelje koji su se odazvali prvoj večeri sezone 2017. godine dočekao je novouređeni ambijent uz more, jer su se tijekom zimskih mjeseci ovdje odvijali opsežni radovi čiji su rezultat novi sadržaji, preuređena plaža, te vanjski bazen.


Glavni gosti otvorenja bili su svjetski poznati njemački producentski i DJ duo Plastik Funk iz Njemačke. Nalaze se na svjetskoj turneji i nastupaju na velikim festivalima i u renomiranim klubovima kao što su Tomorrowland, Ushuaia Ibiza, Pacha i mnogi drugi, a sada su gostovali i u opatijskom Colosseumu.


Uz Plastik Funk koji je zabavio publiku u večernjim satima, na otvorenju nove ljetne sezone u Colosseumu koja je započela već u poslijepodnevnim satima nastupili su još i Dave Manali, Luca Montecchi i San Suono b2b Mr. Joe.