Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
25. siječnja 2020.
Bizarni slučaj

MRTVE OVCE U KROŠNJAMA KRAJ VRBNIKA Za sve je kriv odbjegli lovački pas

Vlasnik ovaca privremeno je podigao ovce na drveće kako ih pas ne bi dalje raznosio
Vlasnik ovaca privremeno je podigao ovce na drveće kako ih pas ne bi dalje raznosio
Autor:
Objavljeno: 9. veljača 2019. u 20:48 2019-02-09T20:48:08+01:00

Jednome od stanovnika toga mjesta pobjegao je lovački pas i zaklao ovce pa je vlasnik ovaca privremeno podigao ovce na drveće kako ih pas ne bi dalje raznosio! Na putu se psu vjerojatno našla i lisica pa je i ona privremeno završila u krošnjama drveća

Stravičan prizor koji je dočekao danas ujutro one koji su se našli na putu od Vrbnika prema malom selu Kampelje na otoku Krku - mrtva janjad visjela je na granama drveća na različitim lokacijama uz put - nije nikakav znak prosvjeda, niti nekome opomena. 

Kako doznajemo, slučaj je puno bizarniji - jednome od stanovnika toga mjesta pobjegao je lovački pas i zaklao ovce pa je vlasnik ovaca privremeno podigao ovce na drveće kako ih pas ne bi dalje raznosio! Na putu se psu vjerojatno našla i lisica pa je i ona privremeno završila u krošnjama drveća. 

Vlasnik psa i ovaca u međuvremenu su se susreli i dogovorili oko namirenja štete, a kada je pas ponovo završio pod nadzorom i ovce su skinute s drveća. 

Fotografije obješenih janjaca na kojima nema tragova krvi, a neki su vezani i žicom, poslala nam je naša čitateljica koju je taj prizor na koji je naletjela kada je ujutro krenula na posao zgrozio. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu