Kongres u Conventi

Lošinjski Boutique Hotel Alhambra osvojio Meetings Star nagradu

P. N.

Boutique Hotel Alhambra u navedenoj kategoriji ocijenjen je sa 4,93 od maksimalnih 5

Boutique Hotel Alhambra u navedenoj kategoriji ocijenjen je sa 4,93 od maksimalnih 5

„Sama činjenica da smo se našli u konkurenciji s drugim europskim hotelima za nas predstavlja potvrdu prepoznatljivosti kvalitete u kongresnom turizmu i na međunarodnoj razini. Svima nama iz Jadranka hotela ovo je vrijedno priznanje za predani rad i podizanje razine ponude, čime nastojimo opravdati povjerenje svojih gostiju koji se na Lošinj vraćaju iz godine u godinu.“, istaknuo je tom prilikom direktor Jadranka hotela Rikardo Hesky



MALI LOŠINJ Boutique Hotel Alhambra proglašen je najboljim hotelom u kategoriji BEST BOUTIQUE MEETING HOTELS u 2018. Vrijedno priznanje hotelu je dodijeljeno na najvažnijem poslovnom događaju u kongresnoj industriji u ovom dijelu Europe, slovenskoj Conventi, koja se tradicionalno održava u Ljubljani. Boutique Hotel Alhambra u navedenoj kategoriji ocijenjen je sa 4,93 od maksimalnih 5.


Nagrada Meetings Star dodjeljuje se već devet godina za redom. Usluge svih hotela u konkurenciji ocjenjivali su tajni gosti prisutni na kongresima, koji imaju dugogodišnje iskustvo u kongresnoj ponudi i turizmu.


Ovogodišnje izdanje Convente, u sklopu koje je dodijeljena Meetings Star Award, održano je 23. i 24. siječnja. Kongres se tradicionalno bavio temama organizacije poslovnih sastanaka, kongresa i putovanja.




Jedanaesti kongresni sajam Conventa okupio je brojne izlagače iz 15 zemalja i kupce iz 44 zemlje, tijekom kojega je održano čak 3.000 sastanaka. Kongres predstavlja sjajnu priliku za povezivanje, izmjenu iskustava i stvaranje kontakata u sve brže rastućem segmentu kongresnog turizma.


„Sama činjenica da smo se našli u konkurenciji s drugim europskim hotelima za nas predstavlja potvrdu prepoznatljivosti kvalitete u kongresnom turizmu i na međunarodnoj razini. Svima nama iz Jadranka hotela ovo je vrijedno priznanje za predani rad i podizanje razine ponude, čime nastojimo opravdati povjerenje svojih gostiju koji se na Lošinj vraćaju iz godine u godinu“, istaknuo je tom prilikom direktor Jadranka hotela Rikardo Hesky.


Boutique Hotel Alhambra je dio hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas. Gosti ovoga hotela mogu uživati u vrhunski opremljenih 36 delux soba i 15 suitova. S obzirom na to da je riječ o hotelu s visokih 5* ne čudi da je Alhambra jedan od svega dva hrvatska člana američke mreže vodećih turističkih subjekata Virtuoso te jedan od pet hrvatskih predstavnika Traveller Made zajednice.


Boutique Hotel Alhambra je također ponosni član grupacije Small Luxury Hotels of the World, a zahvaljujući iznimno kvalitetnoj ponudi i usluzi te visokim ocjenama i recenzijama gostiju, Alhambra je nositelj TripAdvisorova certifikata izvrsnosti.


Elegantne kongresne dvorane Boutique Hotela Alhambra, Stella Maris 1 i 2 osmišljene su po mjeri visokih standarada modernih menadžera jer osim udobnog, suvremenog dizajna, nude najmoderniji sustav rasvjete, konferencijsku opremu te brzi Wi-Fi koji pružaju fleksibilnost i dostupnost tijekom održavanja sastanka.