Nestala prije dva dana

U Zagrebu nestala djevojčica: ‘U pomoć! Molim vas, pomozite nam da nađemo Emmu’

P. N.

foto: MUP, Facebook

foto: MUP, Facebook

- U pomoć! Još jučer nije došla iz škole, traži je i policija. Otišla je u plavim trapericama poderanim na bedrima i bijeloj majici, ali se sad možda i presvukla. Molim vas dijelite, da je nađemo što prije. Zove se Emma Tkalec, napisao je na društvenoj mreži Facebook Emil Tkalec.



U Zagrebu je nestala četrnaestogodišnja djevojčica Emma Tkalec. Traže je zabrinuti roditelji, a njezina fotografija objavljena je i na policijskoj stranici s nestalim osobama.


– U pomoć! Još jučer nije došla iz škole, traži je i policija. Otišla je u plavim trapericama poderanim na bedrima i bijeloj majici, ali se sad možda i presvukla. Molim vas dijelite, da je nađemo što prije. Zove se Emma Tkalec, napisao je na društvenoj mreži Facebook Emil Tkalec.


Nestala djevojčica stara je 14 godina. Prije dva dana udaljila se s adrese Krotovica u Zagrebu. Visoka je 157 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.




Sa sobom je nosila crveni ruksaka, a na nogama je imala bijele tenisice. Mole se svi koji vide ovu djevojčicu da to dojave policiji.