Ministar poljoprivrede je optimist

Tolušić: Predsjednica može pobijediti Milanovića

Hina

Foto Goran Stanzl/PIXSELL

Foto Goran Stanzl/PIXSELL

»Siguran sam da aktualna predsjednica može pobijediti gospodina Milanovića, ali isto tako smatram da se svatko ima pravo kandidirati«, rekao je Tolušić nakon susreta s kineskim ministrom poljoprivrede Hanom Changfuom



ZAGREB Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić u utorak je ocijenio da predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović može pobijediti Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima.


Upitan je li Milanović HDZ-u ukrao šou objavivši kandidaturu u danu kad je HDZ proslavio 30. godišnjicu utemeljenja te smatra li da ga Kolinda Grabar-Kitarović može pobijediti, odgovorio je kako je siguran da ga aktualna predsjednica može pobijediti.


»Siguran sam da aktualna predsjednica može pobijediti gospodina Milanovića, ali isto tako smatram da se svatko ima pravo kandidirati«, rekao je Tolušić nakon susreta s kineskim ministrom poljoprivrede Hanom Changfuom.




»Svatko traži svoju političku sreću«, dodao je.


Na pitanje smatra li da gradonačelnik Virovitice treba odgovoriti na sva pitanja u Uskoku i kako gleda na stanje u tom gradu te bi li gradonačelnik trebao snositi političku odgovornost nakon otuđenja gradskog novca, odgovorio je da o tome slučaju zna iz medija i da tome nema što dodati.