Izvijestio

Tihomir Lukanić dao ostavku na mjesto glavnog tajnika Živog zida

Hina

Foto Nenad Reberšak

Foto Nenad Reberšak



ZAGREB Tihomir Lukanić izvijestio je u petak da je podnio ostavku na mjesto glavnog tajnika Živog zida, istaknuvši da teži novim izazovima unutar stranke koja će napraviti novu sistematizaciju mjesta.


Lukanić koji je bio nositelj liste Živog zida na europarlamentarnim izborima poručio je da mandat u Europskom parlamentu za sada neće konzumirati.


»Danom 28. svibnja podnio sam ostavku na mjesto glavnog tajnika Živog zida. Živi zid je postao europarlamentarna stranka i postignuća koja su ostvarena u mandatu kada sam obnašao dužnost glavnog tajnika svima nam mogu služiti na čast«, stoji u priopćenju.




»Stranka će se nastaviti razvijati i rasti. Naravno da ostajem uz stranku i predsjednika. Unutar stranke će se napraviti nova sistematizacija mjesta, pa tako i sam težim novim izazovima, naravno unutar Živog zida, a ove dosad ostvarene ostavljam nekom iza sebe da raste i gradi se«, kaže Lukanić.


Zahvalio je svim članovima, simpatizerima i biračima koji imaju vjeru u Živi zid i pozvao ih da u budućnosti još snažnije podupru »antiestablišment politiku koju u Hrvatskoj nudi samo Živi zid«.