Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Nella Slavica

Što je sigurno - sigurno je. Ravnateljica NP Krka u isto je vrijeme bila članica HDZ-a i HNS-a

Foto Hrvoje Jelavić / PIXSELL
Foto Hrvoje Jelavić / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 19. ožujak 2019. u 9:03 2019-03-19T09:03:38+01:00

Prije SC-a u Šibeniku Nella Slavica je radila u Jedriličarskom klubu »Uskok« u Zadru i bila je članica tamošnjeg HNS-a. Večernji list je u posjedu popisa članova zadarskog HNS-a na kojem je i ime Nelle Slavice kao i broj mobitela

Nella Slavica, nova ravnateljica Nacionalnog parka Krka, koja je i prije tog posla bila na funkciji ravnateljice Studentskog centra u Šibeniku, istodobno je bila članica HNS-a i HDZ-a, objavio je u utorak Večernji list.

Prema informacijama Večernjeg lista, Nella Slavica se u HNS učlanila 2003. godine, a u HDZ 13. travnja 2007.

Iz HNS-a se Slavica, prema informacijama Večernjeg lista, iščlanila 15. veljače 2019. godine, odnosno sedam dana nakon što je izabrana za novu ravnateljicu NP Krka.

Prije SC-a u Šibeniku Nella Slavica je radila u Jedriličarskom klubu »Uskok« u Zadru i bila je članica tamošnjeg HNS-a. Večernji list je u posjedu popisa članova zadarskog HNS-a na kojem je i ime Nelle Slavice kao i broj mobitela.

»Kada smo nazvali Nellu Slavicu i suočili je s podatkom da je istodobno bila članica HNS-a i HDZ-a, samo je poručila da je to neka greška«, piše Večernji list.

Formalnu odluku o izboru Nelle Slavice za ravnateljicu NP Krka donio je HDZ-ov ministar zaštite okoliša Tomislav Ćorić, jednako kao i u slučaju NP Plitivička jezera.

Kadroviranje u oba nacionalna parka izazvalo je zanimanje javnosti, ali i trvenja u HDZ-u. Zbog Plitvica su započeli problemi Darka Milinovića u HDZ-u jer je bio napao Ćorića da kadrovira na način da ponižava HDZ-ovce u Lici, što je kasnije kulminiralo izbacivanjem Milinovića iz HDZ-a.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.