Predavanje u HGK

Saznajte kako otvoriti praonicu po franšizi LG Laundry Lounge

Portal Novilist.hr

Praonica? Možda da, možda ne

Praonica? Možda da, možda ne

Sudionici predavanja će saznati kako od ideje razviti profitabilan biznis. Također, dobit će sve potrebne savjete za otvaranje praonice rublja - od poslovnog plana, informacija o tehničkim uvjetima, pomoći oko marketinških i prodajnih aktivnosti do financijske prognoze

Ako razmišljate o zaokretu u karijeri ili jednostavno želite čuti iskustva onih koji su se upustili u isplativi poduzetnički pothvat, ovo predavanje bi vam moglo biti od koristi.  U četvrtak, 18. veljače u 15 sati u prostorima  HGK, Draškovićeva 45 u Zagrebu, novim će poduzetnicima biti predstavljen zanimljiv poslovni koncept koji obećava veliki tržišni potencijal uz mala početna ulaganja. Novčana ulaganja su relativno mala u odnosu na druge poduzetničke projekte. Početno ulaganje za mini praonicu je oko 20.000 eura, a povrat investicije može biti već nakon 12 mjeseci, navodi se u pozivu Hrvatske gospodarske komore. Jedan od razloga popularnosti praonica svakako je odraz promijenjenog načina života – nedostatka vremena, ali i prostora u stanovima.Praonice poput franšize LG Laundry Lounge mogu postati i mjesto druženja, budući da su u njima dostupni internet, televizor, aparati za kavu, kutak za djecu odnosno u njima vlada prava kućna atmosfera te se odlazak u praonicu ne smatra opterećenjem već mjestom gdje se može ugodno vrijeme spojiti s korisnim.

Sudionici predavanja će saznati kako od ideje razviti profitabilan biznis. Također, dobit će sve potrebne savjete za otvaranje praonice rublja - od poslovnog plana, informacija o tehničkim uvjetima, pomoći oko marketinških i prodajnih aktivnosti do financijske prognoze. 


Ulaz na predavanje  je besplatan, uz ograničen broj sudionika, stoga sudjelovanje treba potvrditi putem  e-mail adrese [email protected] ili na telefon 01/309 1870.