Poruke inovatora i poduzetnika

Rimac kadetima HV-a: ‘Nema uspjeha bez ustrajnosti, učenja i ulaganja’

Hina

Mate Rimac istaknuo je kako je za uspješnost najvažnije učenje i dijeljenje znanja / Foto Borna FilicPIXSELL

Mate Rimac istaknuo je kako je za uspješnost najvažnije učenje i dijeljenje znanja / Foto Borna FilicPIXSELL

Rimac je iznio svoju životnu i poduzetničku priču protkanu ustrajnošću, ulaganjem i učenjem kao konstantom i jedinom formulom za uspjeh, priopćeno je iz Ministarstva obrane (MORH)



ZAGREB Hrvatski inovator i poduzetnik Mate Rimac održao je u ponedjeljak predavanje kadetima Hrvatske vojske na Hrvatskom vojnom učilištu »Dr. Franjo Tuđman« u Zagrebu te im je tom prigodom poručio kako nema uspjeha bez ustrajnosti, učenja i ulaganja.


Pred više od 400 okupljenih kadeta Kadetske bojne »Predrag Matanović« te polaznicima studija Vojnog pomorstva iz Splita koji su predavanje iz Zagreba pratili video-vezom, Rimac je iznio svoju životnu i poduzetničku priču protkanu ustrajnošću, ulaganjem i učenjem kao konstantom i jedinom formulom za uspjeh, priopćeno je iz Ministarstva obrane (MORH).


Istaknuo je kako je za uspješnost najvažnije učenje i dijeljenje znanja, te kako se takvo dijeljenje u svojoj konačnici pretvara u umnožavanje znanja.




Prisjećajući se početaka svog osobnog i poduzetničkog rast Rimac je pričao priču o neodustajanju, o strasti, o kreativnosti kojom je u počecima zajedno sa svojim timom nadoknađivao nedostatak sredstava, o upornosti i vjeri u sebe, o spremnosti na prihvaćanja rizika.


Predavanju je nazočio i potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević. »Važno je imati viziju onoga što želimo napraviti, a Mate je pravi primjer toga. Imate pravu viziju koja zahvaljujući vašem znanju, trudu i željom za uspjehom daje konkretne rezultate i to govori o vama i vašem karakteru«, rekao je ministar Krstičević.