Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
23. siječnja 2020.
Horor u Pagu

Predsjednica iznimno tužna zbog sudbine četvero djece: 'Mora se raditi na prevenciji obiteljskog nasilja'

Foto Damir Škomrlj
Foto Damir Škomrlj
Autor:
Objavljeno: 28. veljača 2019. u 16:14 2019-02-28T16:14:16+01:00

»Smatram da nas ovakve tragedije trebaju upozoriti kako se kao odgovorni članovi društva moramo više angažirati na pomoći i solidarnosti sa žrtvama obiteljskog nasilja, ali prije svega raditi na prevenciji i pomoći obiteljima«, poručila je

ZAGREB Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak je osudila težak slučaj obiteljskog nasilja nad malodobnom djecom u Pagu i kazala kako se mora raditi na prevenciji obiteljskog nasilja te dodala da je o zdravstvenom stanju djece u stalnom kontaktu s ravnateljem zadarske bolnice Željkom Čulinom.

»Zgrožena sam i potresena jutrošnjom tragedijom na otoku Pagu i iznimno tužna zbog nesretne sudbine četvero djece«, napisala je Grabar-Kitarović na službenom Twitter profilu.

»Smatram da nas ovakve tragedije trebaju upozoriti kako se kao odgovorni članovi društva moramo više angažirati na pomoći i solidarnosti sa žrtvama obiteljskog nasilja, ali prije svega raditi na prevenciji i pomoći obiteljima«, poručila je.

Muškarac u Pagu jutros je bacio svoje četvero malodobne djece s prvog kata obiteljske kuće. Troje ih je teško ozlijeđeno, a najteže 7-godišnja djevojčica koja će, zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, tijekom poslijepodneva biti prebačena u KBC Zagreb sanitetskim vozilom.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.