Upitni popisi birača

Pozivi i nakon izbora: Riječanina koji je preminuo prije 10 godina pozvali da glasa za HRAST-ovu dr. sc. Carlu Konta

P. N.

Pismo završilo u smeću

Pismo završilo u smeću

Mama je od tada u šoku i na rubu suza je cijeli dan, kaže kako je mislila da će joj srce puknuti od tuge. Ove slike vam šaljem kako bi se upozorilo na emocionalne traume i šokove koje su HDZ i HRAST izazvali u svojoj "poštenoj" izbornoj kampanji, javio nam je čitatelj



Nije se okus izborne pobjede/poraza još ni slegao, a u poštanskim sandučićima naših pokojnih sugrađana još se nađe pismo u kojem ih se poziva da izađu na svoja glasačka mjesta. Tako je na ime gospodina D.Č. u Zvonimirovoj ulici u Rijeci stiglo pismo “susjede Larise Mandić” koja ga poziva da pruži priliku zastupnici koja će promovirati kršćanske vrijednosti i interese hrvatskoga naroda, odnosno kandidatkinji HRAST-a dr. sc. Carli Konta čije ime može zaokružiti na listi 8. stranke HDZ. Carla je, kako se navodi, divna majka četvero djece, ima sretan brak, doktorica je koja se nikad nije bavila politikom, a u slobodno je vrijeme aktivna u udruzi Obiteljsko obogaćivanje.


 – Jučer je mama u poštanskom sandučiću našla promotivni letak i poziv na glasanje na parlamentarnim izborima koji je stigao od HRAST-a (točnije HDZ-a) na ime mog pokojnoga oca D. Č. (podaci poznati redakciji portala) koji je umro u svibnju 2006., dakle prije više od 10 godina. Mama je od tada u šoku i na rubu suza je cijeli dan, kaže kako je mislila da će joj srce puknuti od tuge. Ove slike vam šaljem kako bi se upozorilo na emocionalne traume i šokove koje su HDZ i HRAST izazvali u svojoj “poštenoj” izbornoj kampanji. Mrtvi ljudi nemaju što tražiti na izbornim listama. Slike koje vam šaljem su već bile u smeću, ali jednostavno nismo mogli preko ovoga, poruka je koju smo primili od čitatelja.