Živi zid

Pernar se žali da mu je hakirana stranica na Facebooku: ‘C vitamin i šetnja, bit će sve okej’

P. N.

Foto Dalibor Urukalović / PIXSELL

Foto Dalibor Urukalović / PIXSELL



Kontroverzni saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar jutros se požalio kako je Facebook stranica na kojoj ga prati oko 275 tisuća ljudi – hakirana.


– Dragi prijatelji, moja stranica je hakirana i preuzeta od “instant articles” i s glavnog računa sam maknut kao admin, dakle, vlasništvo nad stranicom više nije u mojim rukama. Molim bilo koga tko ima ikakve kontakte u facebooku da se javi kako bi mogao povratiti stranicu jer ne znam proceduru. Hvala – napisao je jutros Pernar, čija je objava u velikom broju komentara dočekana s – ismijavanjem.


Jedan od korisnika poručio mu je kako je “instant articles” zapravo aplikacija za jednostavnije korištenje stranica, te da nisu u pitanju hakeri. Također mu je poručeno da ne bi mogao ni objaviti posljednji post da mu je stranica zaista hakirana.




Iako ima i dosta onih koji mu pružaju podršku i za sve krive “bjelosvjetsku urotu” protiv Živog zida, dio komentatora se s Pernarom doslovno – sprda.



– C vitamin i šetnja prirodom, bit će sve ok.


– Pošalješ saborsku stražu da ih iznesu i bit će sve okej.


– HDZ se služi svim prljavim metodama da vas uništi.


– Ovo ne piše Ivan Pernar, ne vjerujte, to je haker.


– Ma nije valjda? Izdrži!


– Pa ti piši i dalje da bi trebali maknut coca colu iz Hrvatske i kako nije dobra za naše zdravlje. Naravno da ce ti neko izbrisati stranicu, nisi doktor.