Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Brutalni "Daruvarac"

Majka svjedokinje premlaćivanja mlade Zadranke sad policiji tvrdi: "Kćer mi nije pouzdana"

Foto Facebook
Foto Facebook
Autor:
Objavljeno: 22. prosinac 2018. u 10:56 2018-12-22T10:56:59+01:00

Zadarskoj policiji obratila se majka svjedokinje kako bi opovrgla sve što je njezina kći rekla jer da nije pouzdana svjedokinja

ZADAR Stižu nove informacije oko medijskih istupa pojedinih svjedoka premlaćivanja 18-godišnje Zadranke prošlog lipnja u kafiću Chill out na Meladi. Nakon što su mediji prenijeli svjedočanstvo jedne od prijateljica 18-godišnjakinje koja je rekla da je te večeri bila na inkriminiranom mjestu, odnosno da je svjedočila kako Daruvarac mrcvari njenu prijateljicu, zadarskoj se policiji obratila njezina majka kako bi opovrgla sve što je njezina kći rekla jer nije pouzdana svjedokinja, piše Jutarnji.

Majčine riječi navodno potvrđuje i policijska bilješka razgovora policije s tom svjedokinjom nakon spornog događaja tijekom kojeg je rekla da nije vidjela kako Daruvarac tuče 18-godišnjakinju jer je iz straha bila pobjegla iz kafića.

Državno odvjetništvo i policija intenzivno istražuju medijske navode da je Daruvarac prije ovog zlodjela napao još četiri-pet djevojaka i premlatio ih. Dokaze za takve tvrdnje iznesene u javnost policija zasad nema.

Poznato im je da je Daruvarac prekršajno prijavljen ove godine za remećenje javnog reda i mira zato što je sestri blizanki 18-godišnjakinje udario šamar. Za druga djela koja mu se pripisuju policija, prema dostupnim informacijama, nema saznanja, što znači da događaji, ako su se i dogodili, najvjerojatnije nisu prijavljeni policiji.

Također se provjerava cjelokupni kazneni i prekršajni dosje Daruvarca u kojem ima nekoliko desetak raznoraznih prijava, ali i pravomoćnu osudu sa zatvorskom kaznom. No, koliko je poznato, Daruvarac dosad nije bio na izdržavanju zatvorske kazne, pa će i to biti predmet provjere, piše Jutarnji,

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija