Nismo ga baš shvatili

‘JE LI MU HAKIRAN PAGE’ Bernardić opet iznenadio, ovaj put fotografijom na Facebooku

P. N.

Ovaj put je riječ o njegovom službenom Facebook profilu, gdje je bez objašnjenja stavio cover fotografiju s kratkim pitanjem - "Tko vam je bolji? Oliver Frljić ili John Oliver?"



Nakon što je prije nekoliko dana na aktualnom prijepodnevu Hrvatskog sabora iznenadio izborom pitanja – premijera Plenkovića napao je zbog prošlomjesečnog gašenja satirične stranice “Di su pare” od strane Facebooka – Davor Bernardić opet izaziva pažnju neobičnim istupom.


Ovaj put je riječ o njegovom službenom Facebook profilu, gdje je bez objašnjenja stavio cover fotografiju s kratkim pitanjem – “Tko vam je bolji? Oliver Frljić ili John Oliver?”. Šef SDP-a i oporbe nije objasnio što je htio poručiti uspoređivanjem britanskog komičara i političkog komentatora s hrvatskim redateljem i bivšim intendantom riječkog HNK Ivana pl. Zajca.


Sudeći po komentarima ispod objave, poantu nisu shvatili baš ni Bernardićevi pratitelji, od kojih se neki pitaju je li mu profil hakiran.




“Netko hackirao Page? Pa ga pretvara u News Bar Lite?”; “Dok je šutio, neki su još mislili da ima nešto pametno za reć’. I onda je progovorio”, neki su od komentara na Bernardićevom Facebooku.