Manja prometna nesreća

Izborni stožer izrazio žaljenje: Autobus Kolinde Grabar Kitarović zakačio drugo vozilo i nije se zaustavio

Hina

snimio Duško Marušić / PIXSELL

snimio Duško Marušić / PIXSELL

"Izborni Stožer Kolinde Grabar-Kitarović najiskrenije izražava žaljenje zbog manje nesreće koja se dogodila. Hvala Bogu, riječ je samo o manjoj prometnoj nesreći s manjom materijalnom štetom. Ja sam, također, bio u tom autobusu zajedno s kandidatkinjom. Ništa se nije čulo ni osjetilo", rekao je Kabok. 



– Autobus predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović sudjelovao je u utorak u manjoj prometnoj nesreći u Malom Bukovcu te se nije odmah zaustavio na mjestu nesreće nego nešto dalje, no iz policije pojašnjavaju kako se štićena kolona prlikom manjih nesreća nikad ne zaustavlja.


RTL je u srijedu navečer izvijestio kako je vozač autobusa u kojemu se nalazila predsjednica zakvačio vozilo na cesi koje je vozila Silvija Soldo te produžio put Lobora gdje je predsjednica imala predizborni skup.


Iz policije su, navodi RTL, potvrdili da se nezgoda dogodila objasnivši kako se štićena kolona nikad ne zaustavlja ako je riječ o manjoj prometnoj nesreći već stane na prvoj mogućoj lokaciji kako bi se napravio očevid.




Glasnogovornik kampanje Kolinde Grabar-Kitarović, Zoltan Kabok zbog nesreće je izrazio željenje.


“Izborni Stožer Kolinde Grabar-Kitarović najiskrenije izražava žaljenje zbog manje nesreće koja se dogodila. Hvala Bogu, riječ je samo o manjoj prometnoj nesreći s manjom materijalnom štetom. Ja sam, također, bio u tom autobusu zajedno s kandidatkinjom. Ništa se nije čulo ni osjetilo”, rekao je Kabok. 


“Što se tiče procedure. Ljudi iz osiguranja su kazali da je sve učinjeno prema pravilima i kako se, zapravo, u takvim slučajevima, vozilo u kojem se nalazi štićena osoba, ne zaustavlja”, navodi Kabok.