Zahtjev za smjenom Kuščevića

Iz Vlade stigao odgovor HNS-u: ”Sigurno se neće pristati ni na kakve ultimatume”

P. N.

"Jutro je pametnije od večeri" - zaključuju u Vladi i napominju da će se o svemu razgovarati za stolom, a ne preko medija



Iz Vlade su za N1 oko zahtjeva HNS-a za smjenom ministra Lovre Kuščevića rekli da ne pristaju na ultimatume te da oni nisu ni doživjeli da HNS traži smjenu ministra. Poručuju da će razgovarati o svemu te da je jutro pametnije od večeri.


Iz Vlade su za N1 rekli da današnje izjave iz Sv. Martina na Muri ne doživljavaju kao zahtjev za smjenom Lovre Kuščevića već temom oko koje koalicijski partneri žele razgovorati s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem.


Sigurno se neće pristati ni na kakve ultimatume, poručuju iz Banskih dvora i ponavljaju da se premijer sinoć čuo s potpredsjednikom iz redova HNS-a Predragom Štromarom koji je demantirao da se od Kuščevića traži ostavka.




Izjavu saborskog zastupnika Stjepana Čuraja ne doživljavaju kao službeni zahtjev HNS-a, jer takvo što vezano uz Kuščevića nisu primili.


“Jutro je pametnije od večeri” – zaključuju u Vladi i napominju da će se o svemu razgovarati za stolom, a ne preko medija,  javlja N1.