Odgovor na optužbe

IVAN VRDOLJAK Anušićeva izjava da je prosvjed učitelja inicirao HNS neistinita je i apsurdna!

P. N.

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

'Gospodinu Anušiću i svim trbuhozborcima iz koalicije preporučujemo da smiruju situaciju i ne izazivaju nemir i svađe! Deplasirano je i NEMOGUĆE da bilo tko politički iskorištava ovaj štrajk, koji je iz borbe za bolje plaće prerastao u opći bunt, i zato je opasno na tome loviti sitne političke poene', piše Vrdoljak



Izjava gospodina Anušića da je prosvjed učitelja inicirao HNS, neistinita je i apsurdna!, poručio je Ivan Vrdoljak putem Facebooka. 


‘Samo da ga podsjetim da je upravo Predsjednica KGK podržala učitelje u njihovim zahtjevima! Onda je po Anušićevom razmišljanju i ona inicijatorica strajka! HNS i ministrica Divjak nude prijedloge i pokušavaju naći rješenja i motiviraju obje strane da sjednu za pregovarački stol i pronađu rješenja da naša djeca, naši učenici budu pobjednici!’, piše Vrdoljak. 


‘Do sada se gospodin Anušić nije javljao po temi obrazovanja i bolje je da tako i ostane! U kriznim vremenima treba prije svega misliti na javni interes i stabilnost države! I zato gospodinu Anušiću i svim trbuhozborcima iz koalicije preporučujemo da smiruju situaciju i ne izazivaju nemir i svađe! Deplasirano je i NEMOGUĆE da bilo tko politički iskorištava ovaj štrajk, koji je iz borbe za bolje plaće prerastao u opći bunt, i zato je opasno na tome loviti sitne političke poene! Štrajk je iz poziva na razgovor prerastao u ucjenu, sve ili ništa! Nije trenutak za traženje krivca (mozemo i trebamo o tome, ali ne danas) vrijeme je za traženje rješenja’, poručio je Vrdoljak.