HTZ

Hrvatski turizam se predstavio u Pjongčangu: Očekuje se porast dolazaka Koreanaca

P. N.

Goste s Dalekog istoka posebno zanimjaju prirodne ljepote, kulturne i povijesne znamenitosti, gastronomija i aktivni odmor, sve područja na kojima Hrvatska itekako ima što za ponuditi



RIJEKA Predstavnici Hrvatske turističke organizacije, predvođeni direktorom Glavnog ureda Kristjanom Staničićem, ali i direktoricom TZ Kvarnera irenom Perišć Živadinov iskoristili su održavanje Zimskih olimpijskih igara u Južnoj Koreji kako bi tamošnjim partnerima predstavili našu bogatu turističku ponudu.


Kako doznajemo, predstavljanje je prošlo iznimno dobro, nazočili su i brojni korejski novinari specijalizirani za turizam, a pokazao se i interes za otvaranjem predstavništva HTZ-a u Koreji.


Goste s Dalekog istoka posebno zanimjaju prirodne ljepote, kulturne i povijesne znamenitosti, gastronomija i aktivni odmor, sve područja na kojima Hrvatska itekako ima što za ponuditi pa se stoga očekuje i daljnji porast dolazaka Koreanaca u Hrvatsku.




Prezentaciji su nazočili i članovi naše bob reprezentacije, otpravnik poslova Hrvatske u Koreji Hrvoje Cvitanović te počasni konzul In-Mo Yang. 


HTZ je ovu radionicu održao zajedno s partnerima iz slovenske turističke organizacije.


Kristjan Staničić / Foto: HTZ


Kristjan Staničić / Foto: HTZ



Foto: HTZ


Foto: HTZ



Foto. HTZ


Foto. HTZ