Novost u pulskom škveru

GIANNI ROSSANDA PODNIO OSTAVKU Među 13 kandidata novi predsjednik Uprave Uljanika mogao bi biti izabran već sutra

Orjana Antešić

Snimio Milivoj MIJOŠEK

Snimio Milivoj MIJOŠEK

U 3. maju očekuju da će odmah potom uslijediti kadrovske promjene i u Nadzornom odboru 3. maja, a pogotovo da će se smijeniti dosadašnji i imenovati novi direktor u riječkom brodogradilištu



Gianni Rossanda podnio je novoizabranom Nadzornom odboru svoju ostavku na mjesto predsjednika Uprave Uljanika, vijest je koja je stigla nešto iza 16 sati. 


Kao što je poznato, članovi novog Nadzornog odbora – Samir Hadžić, Ranko Svečarovski, Nenad Kapuralin – u intenzivnim su razgovorima s kandidatima  kojima se nudi da preuzmu ovu vruću funkciju. 


Prema neslužbenim informacijama, na toj ‘listi’ nalazi se 13 imena koje su utvrdili sami sindikati i Stožer za obranu Uljanika, ali je pitanje tko će od njih prihvatiti voditi ovaj posrnuli brodograđevni holding u ovim kritičnim trenucima. 




U svakom slučaju novi predsjednik Uprave Uljanika vjerojatno bi trebao biti poznat tijekom sutrašnjeg dana, jer vremena za bilo kakvo odugovlačenje nema. 


U 3. maju očekuju da će odmah potom uslijediti kadrovske promjene i u Nadzornom odboru 3. maja, a pogotovo da će se smijeniti dosadašnji i imenovati novi direktor u riječkom brodogradilištu.