Pandemija

Dvoje novozaraženih koronavirusom u Dobrovniku, ukupno ih ima 24

Hina

Foto Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto Grgo Jelavic/PIXSELL

"U Općoj bolnici Dubrovnik i dalje je hospitalizirano sedam osoba na liječenju zbog koronavirusa i svi imaju blagu kliničku sliku, a ostalih 17 je u kućnoj samoizolaciji. U posljednja 24 sata nisu utvrđeni slučajevi kršenja mjera samoizolacije", ističu iz Stožera



DUBROVNIK U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježena su još dva slučaja zaraze koronavirusom pa je ukupan broj zaraženih sada 24, izvijestio je u srijedu županijski Stožer civilne zaštite.


“U Općoj bolnici Dubrovnik i dalje je hospitalizirano sedam osoba na liječenju zbog koronavirusa i svi imaju blagu kliničku sliku, a ostalih 17 je u kućnoj samoizolaciji. U posljednja 24 sata nisu utvrđeni slučajevi kršenja mjera samoizolacije”, ističu iz Stožera.


Prema podacima lučkih uprava nije bilo uplovljavanja velikih brodova sa stranim putnicima, a u Zračnoj luci Dubrovnik i dalje radi samo nužno osoblje.




„S obzirom na interes javnosti napominjemo kako se dezinfekcija Zračne luke Dubrovnik obavlja redovito, a tijekom ovog mjeseca dodatnu dezinfekciju obavljaju tvrtka Sanitat i veterinarska stanica Branko Široki“, ističu iz Stožera.


Ističu i kako je policija intenzivirala provjere pridržavanja mjera samoizolacije od vrata do vrata, a kazne za prekršitelje kreću se do 120 tisuća kuna.