Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Glavni urednik Nacionala

Dao iskaz, odbio otkrivanje izvora: Jelinić nije USKOK-u htio odati izvor lažnih fotografija

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 24. siječanj 2019. u 20:33 2019-01-24T20:33:00+01:00

Berislav Jelinić, glavni urednik i vlasnik Nacionala koji je i objavio skandaloznu fotografiju, rekao je ranije da je fotografiju dobio od izvora koji je tvrdio da je u strahu za svoj život

Berislav Jelinić, glavni urednik Nacionala, pozvan je u USKOK kako bi dao iskaz o tome kako je tjednik došao do fotomontaže potpredsjednika Vlade Tomislava Tolušića te je dao iskaz, ali je odbio odati svoj izvor, objavio je N1.

Berislav Jelinić, glavni urednik i vlasnik Nacionala koji je i objavio skandaloznu fotografiju, rekao je ranije da je fotografiju dobio od izvora koji je tvrdio da je u strahu za svoj život.

"Izvor je donio fotografiju i rekao da je u strahu za svoj život zbog toga, da je osoba koja je njemu to predstavila kao nešto autentično rekla da je autentično, te i da se njemu tako čini. Zamolio je da pokušam provjeriti je li slika autentična. Rekao sam da kako god se okrene da se radi o prvorazrednoj medijskoj priči. Svaki scenarij vuče ogromne posljedice", rekao je tada Jelinić, prenosi N1.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze