Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. siječnja 2020.
Zamjenik predsjednika HDZ-a

Brkić o Kopalu: 'O tim smiješnim optužbama ne želim razgovarati'

Foto Davor Kovačević
Foto Davor Kovačević
Autor:
Objavljeno: 4. lipanj 2019. u 13:38 2019-06-04T13:38:00+02:00

ZAGREB Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić izjavio je u utorak kako ne želi razgovarati o »smiješnim optužbama« o sabotaži HDZ-ove liste na proteklim izborima za Europski parlament, o čemu je u javnosti govorio glavni HDZ-ov analitičar Robert Kopal.

»O tim smiješnim optužbama ne želim razgovarati, lažnih proroka se svijet nagledao i do sada, a bit će ih i dalje. Sve što imam kazati o politici i o stranci govorim za stolom političke obitelji, a ne preko medija«, rekao je Brkić novinarima pred Banskim dvorima.

Kopal je u izjavi za N1 televiziju ustvrdio kako ima dokaze da je iz HDZ-ovih redova bilo sabotiranja na izborima za EU parlament, zbog čega je stranka zabilježila znantno lošije rezultate od očekivanih i osvojila samo četiri mandata. No, pritom nije iznosio imena onih koji su navodno sudjelovali u toj sabotaži.

»Bojkot u smislu samostalne odluke birača je potpuno legitiman. Ali, kad imate situaciju da netko organizira, savjetuje i potiče, onda imate sabotažu. Sigurno neću izlaziti s imenima i neću iznositi zaključke prije nego stranka dođe do zaključaka i zauzme stav«, rekao je Kopal.

»Ne upirem prstom u Milijana Brkića, niti u bilo koga«, također je kazao Kopal.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.