Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Dan konačne odluke

Bernardić zamolio Milanovića da sutra ne dolazi na sjednicu Glavnog odbora SDP-a

Snimio Davor KOVAČEVIĆ
Snimio Davor KOVAČEVIĆ
Autor:
Objavljeno: 5. srpanj 2019. u 17:50 2019-07-05T17:50:37+02:00

Očito Bernardić želi da sve prođe tiho i mirno, bez ikakvih rasprava, a ako bi Milanović došao tada bi se sigurno od njega zatražilo i da izloži svoj program kako bi dobio podršku, te bi se povela rasprava s neizvjesnim ishodom

Zoran Milanović neće sutra doći na sjednicu Glavnog odbora SDP-a, na kojoj bi trebala biti donesena konačna odluka o njegovoj kandidaturi za predsjedničke izbore.

Na društvenim mrežama to je objavio i potvrdio: - Dragi prijatelji, kolegice i kolege, razgovarao sam s predsjednikom SDP-a i složio sam se s njegovim prijedlogom da sutra ne sudjelujem na sjednici Glavnog odbora. Vjerujem da će atmosfera na Glavnom odboru biti dobra i s pobjedničkim karakterom. A mi ćemo se vidjeti kada se ponovno okupite u rujnu, napisao je Milanović.

Njegovi suradnici tumače da mu je šef stranke Davor Bernardić sugerirao da je bolje da na sjednicu ne dođe, mada je on to vjerojatno htio - očito Bernardić želi da sve prođe tiho i mirno, bez ikakvih rasprava, a ako bi Milanović došao tada bi se sigurno od njega zatražilo i da izloži svoj program kako bi dobio podršku, te bi se povela rasprava s neizvjesnim ishodom.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.