Turistički biser

SADA JE I SLUŽBENO Ugovor potpisan, mirovinski fondovi kupili crikvenički Jadran

Aneli Dragojević Mijatović

Foto: R. BRMALJ

Foto: R. BRMALJ

Potpisani Ugovor ima izuzetnu vrijednosnu dimenziju u turizmu kao jednom od najvažnijih pokretača razvoja gospodarstva u Republici Hrvatskoj te predstavlja iznimni poslovni uspjeh u privatizacijskoj praksi Centra za restrukturiranje i prodaju", navodi se na stranicama CERP-a



“Danas, 6. travnja 2018. godine potpisan je Ugovor o prodaji i prijenosu dionica društva JADRAN d.d. Crikvenica.


Ugovor su potpisali Milan Plećaš ravnatelj Centra za restrukturiranje i prodaju (CERP)  te predsjednik Uprave PBZ CROATIA OSIGURANJA mirovinski fondovi Dubravko Štimac i predsjednik Uprave ERSTE d.o.o. mirovinski fondovi Petar Vlaić.


Današnjim potpisivanjem Ugovora o prodaji i prijenosu 70,74 posto državnih dionica društva JADRAN d.d. Crikvenica za koje su mirovinski fondovi platili 199.839.916,00 kuna, nastavlja se postupak uspješne prodaje iz portfelja CERP-a.




Potpisani Ugovor ima izuzetnu vrijednosnu dimenziju u turizmu kao jednom od najvažnijih pokretača razvoja gospodarstva u Republici Hrvatskoj te predstavlja iznimni poslovni uspjeh u privatizacijskoj praksi Centra za restrukturiranje i prodaju”, navodi se na stranicama CERP-a.