Recidivist

Vozio bez vozačke, a to mu nije prvi prometni grijeh. Ide u zatvor na 60 dana

Hina

Ilustracija, Foto: D. ŠKOMRLJ

Ilustracija, Foto: D. ŠKOMRLJ



Karlovačka policija uhitila je 37-godišnjeg višestrukog počinitelja prometnih prekršaja, sud mu je odredio 60 dana zatvora, a istragom je utvrđeno da je muškarac u utorak u trgovačkom centru u Karlovcu pokušao krađu, pa je kazneno prijavljen i Državnom odvjetništvu, priopćeno je u petak.


Policijski službenici su 37-godišnjaka uhvatili jučer na području Karlovca, kako vozi osobni automobil zagrebačkih registracija, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, navedeno je iz Policijske uprave karlovačke


Utvrđeno je da je 37-godišnji vozač višestruki počinitelj prekršaja tzv. »recidivist«, uhićen je i priveden na nadležni Općinski sud gdje mu je zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena kazna zatvora od 60 dana.




Ujedno, provedenom kriminalističkom istragom 37-godišnjaka se sumnjiči da je 7. siječnja u trgovačkom centru u karlovačkoj gradskoj četvrti Novi Centar, u namjeri krađe artikala nasrnuo na zaštitarskog djelatnika koji ga je pokušao spriječiti. Razbojnik je ispustio robu i pobjegao. Zbog razbojničke krađe u pokušaju, policija protiv njega podnosi kaznenu prijavu nadležnom Državnom odvjetništvu.