Zadržan na liječenju

Uhićen maloljetnik koji je oštrim predmetom ozlijedio šest osoba u kafiću u Slatini

Hina



Policijska uprava Virovitičko – podravska potvrdila je u nedjelju da je uhićena maloljetna osoba koja je tijekom noći sa subote na nedjelju u ugostiteljskom objektu u Slatini oštrim predmetom napala i ozlijedila šest mlađih osoba, od kojih je jedan zbog teške ozljede zadržana u bolnici.


“Provedenim obavijesnim razgovorima, utvrđeno je da je u prostoru ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između maloljetnika i nekoliko mlađih osoba pri čemu je maloljetnik uporabom oštrog predmeta nanio lake ozlijede petorici mlađih muškaraca, dok je jedan maloljetnik zadobio tešku tjelesnu ozljedu”, izvijestila je virovitička policija.


Svim ozlijeđenim osobama u Općoj bolnici Virovitica pružena je liječnička pomoć, a teže ozlijeđeni maloljetnik je zadržan na liječenju.




Iz Ministarstva unutarnjih poslova je pak priopćeno da je privedeni osumnjičenik 18-godišnjak. U svom priopćenju MUP također navodi da je za njim bila provedena intenzivna potraga u koju su bili uključeni svi raspoloživi kapaciteti.