Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.
Zadar

U Zadru napadnut liječnik hitne pomoći: 'Izudarao ga je u glavu i pobjegao'

U Zadru napadnut liječnik hitne pomoći: 'Izudarao ga je u glavu i pobjegao'
U Zadru napadnut liječnik hitne pomoći: 'Izudarao ga je u glavu i pobjegao'
Autor:
Objavljeno: 9. svibanj 2019. u 10:51 2019-05-09T10:51:59+02:00

Liječnik zadarske Hitne pomoći zadobio je lakše tjelesne ozljede kada ga je u nedjelju pekarnici u Zadru napala za sada nepoznata osoba koja je prvo verbalno napala vozača tima Hitne pomoći, izvijestio je u četvrtak ujutro ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije dr. Predrag Orlović.

Na povratku s intervencije, trojica djelatnika Zavoda za hitnu medicinu zaustavili su se u pekarnici gdje je nepoznata osoba počela verbalno napadati vozača tima. Liječnik je stao u obranu kolege, na što je napadač fizički napao liječnika. Zadao mu je više udaraca rukom u glavu, bacio ga na pod i više puta udario, rekao je dr. Orlović.

Ljudi koji su se zatekli na mjestu događaja uspjeli su obuzdati napadača, odmah je obaviještena policija, no do dolaska djelatnika MUP-a napadač je otišao. Policija je napravila zapisnik, a liječniku Zavoda za hitnu medicinu utvrđene su lakše tjelesne ozljede i trenutačno je na bolovanju, navodi dr. Orlović.

Policija provodi kriminalističko istraživanje kako bi se rasvijetlile sve okolnosti te otkrio počinitelj. Na temelju prikupljenih saznanja i razgovora sa svjedocima, povod napadu vjerojatno je bilo parkirano vozilo Hitne medicinske pomoći ispred ulaza u pekarnicu. Obrada događaja je u tijeku, kazala je zamjenica glasnogovornice zadarske Policijske uprave Sonja Šimurina.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.