Kaznena prijava

U OSJEČKOJ PRIVEDEN MLADIĆ Policajci došli uvesti red, jedan od njih dobio batina

P. N.

Ilustracija Snimio: Vedran KARUZA

Ilustracija Snimio: Vedran KARUZA

Sumnjiči se da je 27. svibnja tijekom intervencije i  postupanja policijskih službenika  u Osječkoj ulici u Rijeci zbog narušavanja javnog reda i mira, ometao njihovo postupanje te pritom u namjeri sprječavanja službene osobe u obavljanju službenih radnji, udario jednog od policijskih službenika

 Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave Primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisila prema službenoj osobi. 

Sumnjiči se da je u ponedjeljak, 27. svibnja, tijekom intervencije i  postupanja policijskih službenika  u Osječkoj ulici u Rijeci zbog narušavanja javnog reda i mira, ometao njihovo postupanje te pritom u namjeri sprječavanja službene osobe u obavljanju službenih radnji, udario jednog od policijskih službenika, priopćila je PU primorsko-goranska.


Nakon završetka istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.