Lijepo su se proveli

Trojac pomoću elektronskog uređaja provalio u ‘merecedes’ i ukradenom karticom kupovao po zagrebačkim trgovinama

Hina

Reuters

Reuters

Policija sumnja da je trojac pomoću elektronskog uređaja za ometanje signala daljinskog centralnog zaključavanja automobila, tzv. jammerom, presrelo i omeo signal daljinskog zaključavanja 'mercedesa' u vlasništvu jedne zagrebačke tvrtke. Nakon što su otvorili vrata prtljažnika, iz automobila su uzeli 15.000 kuna i kreditnu karticu



ZAGREB Zagrebački policajci prijavili su u utorak 63-godišnjaka, 52-godišnjaka i 61-godišnjaka koji su u prosincu provalili u ‘mercedes’ iz kojeg su ukrali 15.000 kuna i kreditnu karticu koju su zlouporabili kupivši razne artikle u vrijednosti 34.050 kuna.


Policija sumnja da je trojac pomoću elektronskog uređaja za ometanje signala daljinskog centralnog zaključavanja automobila, tzv. jammerom, presrelo i omeo signal daljinskog zaključavanja ‘mercedesa’ u vlasništvu jedne zagrebačke tvrtke. Nakon što su otvorili vrata prtljažnika, iz automobila su uzeli 15.000 kuna i kreditnu karticu.


Potom su 29. i 30. prosinca na području Zagreba u više trgovina krivotvorivši potpise oštećenog kupili razne artikle u vrijednosti od 34.050 kuna.




Nakon dovršene istrage, policajci su podnijeli posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.