Sutra odluka

Susret pred zgradom suda: Svoju stranu priče sucu je danas ispričala i napadnuta djevojka

P. N.

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj

Osumnjičeni je na Prekršajni sud danas doveden s lisicama na rukama i s nogama povezanim lancima. Formalno ga se tereti za naročito drsko i nepristojno ponašanje prema četiri djevojke



Odluka o kazni za 26-godišnjeg Šimu L. kojeg se tereti za napad na djevojku ispred noćnog kluba u Viškovu bit će donijeta vjerojatno sutra u podne. Tada bi trebale biti saslušane preostale dvije djevojke koje su vidjele događaj, kao i redar noćnog kluba Life. Onise danas nisu pojavili.


Sucu Željku Kurjegi danas je iskaz dala i napadnuta 19-godišnja djevojka. Detalje njene strane priče do ovog trenutka nismo uspjeli doznati. Iz riječke bolnice su, pak, potvrdili, kako se ne radi o težoj ozljedi glave, ali se oštećenoj ipak preporučuje mirovanje i kontrola kod svojeg liječnika.


Osumnjičeni je na Prekršajni sud danas doveden s lisicama na rukama i s nogama povezanim lancima. Formalno ga se tereti za naročito drsko i nepristojno ponašanje prema četiri djevojke u dobi od 19 do 23 godine, od kojih je jednu vrijeđao, naguravao i lakše ozlijedio. 




Danas smo već objavili kako je riječ o starom znancu policije koji je više puta procesuiran zbog prekršajnih i kaznenih djela. Više o podebljem dosjeu možete pročitati OVDJE.


Foto Damir Škomrlj


Foto Damir Škomrlj