Poginuo odvozeći otpad

Strašna nesreća na radu u Zagrebu: Djelatnik Čistoće kamionom je pregazio kolegu. Svi su u šoku

P. N.

snimio Tomislav Miletić / PIXELL

snimio Tomislav Miletić / PIXELL

Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane, poručuju iz Zagrebačkog holdinga.



Strašna nesreća na radu dogodila se u Sesvetskom Kraljevcu kod Zagreba. Poginuo je jedan radnik Čistoće, kojeg je pregazio kolega vozeći u rikverc.


Nesretni radnik preminuo je na licu mjesta, a policijski očevid je u tijeku.


Hitna pomoć brz je stigla na mjesto nesreće, ali nesretnom radniku nisu uspjeloi pomoći.




Povodom nesreće oglasili su se iz Zagrebačkog holdinga


– Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća izražavaju duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Sesvetama. Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku. Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti, stoji u prioćenju Holdinga.


Također, navodi se i da su “zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog”.


– Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane, poručuju iz Zagrebačkog holdinga.