MUP

Pronađen devetogodišnjak nestao u Zagrebu, na području Kustošije

Hina

Foto Facebook

Foto Facebook

Prema navodima majke i MUP-a, dječak je visok 125 centimentara, težak tridesetak kilograma, tamnoput je i tamnih očiju. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu košulju i plave traperice



ZAGREB Policijska potraga za 9-godišnjim dječakom koji je nestao u Zagrebu je završena. Njegov pronalazak potvrdili su iz zagrebačke policije, ne navodeći detalje.


Podsjetimo, Ministarstvo unutarnjih poslova uvrstilo je u utorak u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba devetogodišnjeg dječaka Davida Đukića koji se u nedjelju udaljio od svoje kuće u zagrebačkoj Kustošiji.


Prema navodima majke i MUP-a, dječak je visok 125 centimentara, težak tridesetak kilograma, tamnoput je i tamnih očiju. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu košulju i plave traperice.




Dječakova majka Anita Đukić je u razgovoru za medije kazala kako sumnja da je dijete kod oca od kojeg se rastala prije dva mjeseca.


Prema njezinim tvrdnjama, dječakov otac u tom razdoblju nije bio u kontaktu s njom i dječakom, dok s ocem do sada nije uspio doći u kontakt ni Centar za socijalnu skrb. Uz to, majka je kazala kako je dječak i ranije znao nakratko otići od kuće.