Pucnjava na Krugama

Predan pritvorskom nadzorniku: Iz porschea pucao na 25-godišnjaka

Hina

Foto Tomislav Miletic/PIXSELL

Foto Tomislav Miletic/PIXSELL

Sumnja se da je 30-godišnjak 25. studenog u poslijepodnevnim satima zaustavio svoj porsche na kolniku u ulici Kruge ispred kućnog broja 27, otvorio prozor i obratio se 25-godišnjaku pozivajući ga da priđe njegovom vozilu. Kada ga 25-godišnjak nije poslušao, osumnjičeni je iz vatrenog oružja ispalio jedan hitac prema njemu  koji ga je promašio, nakon čega se dao u bijeg



ZAGREB Policajci su u četvrtak, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, predali pritvorskom nadzorniku 30-godišnjaka kojeg se sumnjiči za pokušaj ubojstva 25-godišnjaka na zagrebačkim Krugama.


Sumnja se da je 30-godišnjak 25. studenog u poslijepodnevnim satima zaustavio svoj porsche na kolniku u ulici Kruge ispred kućnog broja 27, otvorio prozor i obratio se 25-godišnjaku pozivajući ga da priđe njegovom vozilu.


Kada ga 25-godišnjak nije poslušao, osumnjičeni je iz vatrenog oružja ispalio jedan hitac prema njemu  koji ga je promašio, nakon čega se dao u bijeg.




Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.