Stanje teško, ali stabilno

Pištolj opalio prilikom preuzimanja i provjere: Nesretni pravosudni policajac i dalje je u “šok sobi”

P. N.

Nesretni pravosudni policajac jučer je još podvrgnut operativnom zahvatu, koji je potrajao puna četiri sata. Radi o 42-godišnjem policajcu koji dugi niz godina radi u sustavu



Pravosudni policajac, koji se jučer nešto prije 14 sati prostrijelio vatrenim oružjem na porti Županijskog suda u Rijeci i zadobio prostrijelnu ranu mozfa, preživio je noć i stanje mu je stabilno, iako i dalje vrlo teško.


U KBC-u Sušak doznajemo kako se i dalje nalazi na jedinici intenzivnog liječenja, ali dodatnih komplikacija dosad, srećom, nije bilo.


Nesretni pravosudni policajac jučer je još podvrgnut operativnom zahvatu, koji je potrajao puna četiri sata. Radi o 42-godišnjem policajcu koji dugi niz godina radi u sustavu te je prije nego što je postao pravosudni policajac dvadesetak godina radio kao policajac u zatvoru.




Prema još neslužbenim informacijama, do samoozlijeđivanja i opaljenja pištolja došlo je sasvim slučajno, prilikom preuzimanja i provjere oružja. Ministar Dražen Bošnjaković jučer je prilikom posjeta riječkoj bolnici isključio svaku mogućnost nasilnog čina.