Što se događa s javnim prijevozom?

PLANUO JOŠ JEDAN: Opet se zapalio autobus Autotroleja. Ovo je već treći

P. N.

Odmah su pozvali i vatrogasce i ekipa iz JVP Vežica stigla je brzo i završila gašenje. Prema onome što su nam vatrogasci rekli, intervencija vozača i dvojice građana bilo je ključno jer bi inače vatra zahvatila veći dio vozila. Ovako je, čini se, znatnije stradao samo motor.



RIJEKA – Planuo je još jedan autobus Autotroleja! Ovaj put riječ je autobusu koji vozi na liniji 12 prema Grobniku.


Vozač je u Buzdohanju primijetio dim iz stražnjeg dijela vozila, zaustavio ga, svi putnici su sigurno izašli iz autobusa, a vozaču su u gašenju pomogli Branko Škorić i Saša Salamić, dvojica građana koji su se u tome trenutku slučajno našli u blizini.


Odmah su pozvali i vatrogasce i ekipa iz JVP Vežica stigla je brzo i završila gašenje.





Prema onome što su nam vatrogasci rekli, intervencija vozača i dvojice građana bilo je ključno jer bi inače vatra zahvatila veći dio vozila.


Ovako je, čini se, znatnije stradao samo motor.



Kako neslužbeno doznajemo, autobus je navodno krenuo iz garaže, nakon kontrole ispravnosti, a nekoliko kilometara dalje na vozilu je izbila vatra.



Ovo je već treći autobus gradskog prijevozničkog poduzeća koji je planuo u posljednjih desetak dana. Prije četiri dana na Drenovi se zapalio autobus na liniji 11, a nekoliko dana prije toga zapalio se i autobus na liniji 21 na Pehlinu.


Požar na Drenovi gasili su i vatrogasci, dok je onaj na Pehlinu bio manji pa ga je vozač sam uspio ugasiti vatrogasnim aparatom.



Na mjesto današnjeg požara u Buzdohanju, osim vatrogasaca, izašli su i policajci te odgovorni ljudi iz Autotroleja, koji bi trebali utvrditi što se točno dogodilo.