Gušenje hranom

Otkriveno od čega je umrla Veronika Pecolaj, medicinska sestra dr. Jusupa iz Obrovca

Portal Novilist.hr

Foto Pixsell

Foto Pixsell

Konstatirano je da je smrt nastupila udisanjem želučanog sadržaja, a neslužbeno se doznaje da se 26-godišnja Pecolaj ugušila kruhom i mesnim doručkom



Završena je obdukcija tijela 26-godišnje Veronike Pecolaj. Ona je u četvrtak pronađena mrtva u stanu doktora Gorana Jusupa u Obrovcu. Zadarski.hr doznaje da je uzrok smrti bio gušenje hranom, čime je isključena mogućnost kaznenog djela.


Obudukcija je temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva u Zadru provedena na Odjelu patologije KBC-a u Splitu, gdje je tijelo 26-godišnjakinje prevezeno nakon smrti. Konstatirano je da je smrt nastupila udisanjem želučanog sadržaja, a neslužbeno se doznaje da se 26-godišnja Pecolaj ugušila kruhom i mesnim doručkom.


Iako je za vrijeme nesretnog događaja dr. Goran Jusup bio u stanu, nije uspio spasiti nesretnu Veroniku jer se nalazio u drugoj sobi.




Nekadašnji obrovački liječnik dr. Goran Jusup i njegova medicinska sestra dospjeli su u fokus javnosti u travnju ove godine, kada su novinari emisije “Provjereno” svjedočili o njihovom skandaloznom odnosu prema pacijentima i kompletnom raspadu sustava u njegovoj ambulanti. Doktor Jusup i Veronika Pecolaj živjeli su u zajedno u stanu u kojem je pronađeno njeno tijelo, piše Zadarski.hr.