Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
19. siječnja 2020.
Policijska uprava osječko-baranjske

Oštećeni nadgrobni spomenici na pravoslavnim grobljima u Dalju i Sarvašu

Pravoslavno groblje u Dalju  / Foto web
Pravoslavno groblje u Dalju / Foto web
Autor:
Objavljeno: 9. listopad 2012. u 12:47 2012-10-09T12:47:01+02:00

Glasnogovornica PU Vesna Žnidarć-Bolarić kazala je kako je nepoznati počinitelj između 5. i 8. listopada, oštetio više nadgrobnih spomenika na groblju u Dalju. Dodala je kako je tijekom noći sa 7. na 8. listopada, nepoznati počinitelj oštetio više nadgrobnih spomenika na pravoslavnom groblju u Sarvašu

OSIJEK  Osječko-baranjska policija traga za nepoznatim počiniteljima koji su oštetili više nadgrobnih spomenika na pravoslavnim grobljima u Dalju i Sarvašu, izvijestili su predstavnici Policijske uprave osječko-baranjske na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare.
Glasnogovornica PU Vesna Žnidarć-Bolarić kazala je kako je nepoznati počinitelj između 5. i 8. listopada, oštetio više nadgrobnih spomenika na groblju u Dalju. Dodala je kako je tijekom noći sa 7. na 8. listopada, nepoznati počinitelj oštetio više nadgrobnih spomenika na pravoslavnom groblju u Sarvašu.
Na novinarski upit napomenula je da za sada nema naznaka da su ti slučajevi povezani te je li riječ o istom počinitelju.
Govoreći o stanju u prometu Žnidarić-Bolarić je kazala kako su se protekloga tjedna u ovoj županiji dogodile 24 prometne nesreće u kojima su dvije osobe zadobile teške, a 14 lakše tjelesne ozljede. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.