Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
Riječki pedofil iza brave

Novi grozan slučaj: Smješten u Via Romu jer je bludničio nad maloljetnom kćeri kućnog prijatelja

Ilustracija (ne prikazuje osobe iz članka) / Foto Sergej Drechsler
Ilustracija (ne prikazuje osobe iz članka) / Foto Sergej Drechsler
Autor:
Objavljeno: 16. srpanj 2019. u 21:05 2019-07-16T21:05:41+02:00

Do sada je utvrđeno da je kućni dugogodišnji prijatelj u pet navrata spolno općio s maloljetnom djevojkom bez njezina pristanka

RIJEKA - Općinsko državno odvjetništvo jučer je zatražilo određivanje istražnog zatvora 45-godišnjaku osumnjičenom za tri kaznena djela. Sumnja se da je od ožujka ove godine pa sve do ovih dana srpnja seksualno zlostavljao kćer svog dugoogodišnjeg, kućnog prijatelja.

Sutkinja istrage Županijskog suda Ksenija Zorc na prijedlog tužitelja odredila je istražni zatvor osumnjičeniku protiv kojeg je otvorena istraga pod sumnjom da je počinio kazneno djelo protupravno oduzimanje slobode u pokušaju, da je u pet navrata počinio spolni odnošaj bez pristanka maloljetnice, te da je počinio kazneno djelo nanošenja tjelesnih ozljeda.

Riječ je o događajima koji su se događali unazad nekoliko mjeseci na širem riječkom području.

Istraga je u tijeku ali do sada je utvrđeno da je kućni dugogodišnji prijatelj u pet navrata spolno općio s maloljetnom djevojkom bez njezina pristanka. Jedne zgode pokušao ju je ugurati u automobil u čemu nije uspio jer mu se djevojka otimala i u tome uspjela, ali joj je u naguravanju ozlijedio ruku.

Zbog zaštite osobnog integriteta maloljetnice podataka o gnusnom činu za koje je osumnjičen 45-godišnjak nema puno, no, s druge strane važno je istaknuti kako su i policija ali i državno odvjetništvo promptno reagirali na kaznenu prijavu zatraživši da zbog opasnosti od ponavljanja djela i opasnosti utjecaja na svjedoke, osumnjičenik bude izvjesno vrijeme iza brave.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.