Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
'Svi su bili pijani'

foto 'Napadač je na djevojke nasrtao još u klubu': Pričali smo s još jednim svjedokom napada u Viškovu

Foto D. Škomrlj
Foto D. Škomrlj
Autor: ,
Objavljeno: 29. prosinac 2018. u 17:50 2018-12-29T17:50:00+01:00

Taj koji je kasnije napao djevojku bio je zaista naporan i vulgaran. Stalno je prilazio toj grupi u kojoj su bile četiri mlađe djevojke i maltretirao ih, nakon čega je izbačen van, priča naš sugovornik

Riječki policajci su, kako smo već ranije izvijestili, priveli 26-godišnjaka koji je ispred noćnog kluba Life u Viškovu napao skupinu djevojaka i jednu od njih gurnuo i ozlijedio. Tereti ga se za naročito drsko i nepristojno ponašanje, za što će odgovarati na Prekršajnom sudu u Rijeci.

CK2912X8
Klub u Viškovu gdje se dogodio napad / Foto Damir Škomrlj

Novi list pričao je danas još jednim očevicem, koji je večer proveo u noćnom klubu Life gdje je sve i krenulo.

- U klubu je cijelu večer bilo jako malo ljudi. Bila je ta skupina mladića u dobi od 20 do 30 godina, vidno su bili pijani, ali nisu radili veće probleme, osim tog jednog. No taj koji je kasnije napao djevojku bio je zaista naporan i vulgaran. Stalno je prilazio toj grupi u kojoj su bile četiri mlađe djevojke i maltretirao ih, nakon čega je izbačen van, priča naš sugovornik.

Nakon što je pijani mladić izveden iz kluba, djevojke su također izašle van i nastavile prepirku s njim.

- Nisam vidio sam trenutak kad ju je napao, već kad je sve bilo gotovo. Djevojka je ležala na kolniku. Nisam je htio micati jer nisam znao je li ozbiljnije ozlijeđena i zajedno smo pričekali dolazak hitne pomoći i policije, prepričao je naš sugovornik. 

Mladići su, doznaje se, pobjegli autom prije dolaska policije, a napadač na djevojku je uhićen nakon cjelodnevne potrage. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se radi o starom znancu policije - u proteklih desetak godina procesuiran je već za počinjenje više prekršajnih i kaznenih djela.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.