Prometna nesreća

NOĆNI PROVOD Direktor KD Kostrena Tomislav Matić razbio službeni auto i pobjegao s mjesta nesreće

Barbara Čalušić

Foto Facebook

Foto Facebook

»Ne bih komentirao objave s društvenih mreža jer tamo svatko može pisati što mu padne na pamet«, krako nam je SMS porukom prokomentirao Matić



RIJEKA Prošlog tjedna, u noći s četvrtka na petak, u prometnoj nesreći gotovo u potpunosti je uništeno službeno vozilo Komunalnog društva Kostrena kojim je, prema tvrdnjama dvoje suputnika koji su zadobili lakše ozljede, upravljao direktor kostrenskog komunalca Tomislav Matić. Matić se prema njihovim navodima udaljio s mjesta nesreće i nije im pružio pomoć. 


Informaciju je prva objavila na svom službenom Facebook profilu »Bolja Kostrena«, nezavisna lista građana koja je pobijedila na prošlogodišnjim lokalnim izborima te zajedno s nezavisnom listom Milana Tićka, SDP-om i PGS-om obnaša vlast u Kostreni.


»U noćnom provodu uništeno je vozilo KD Kostrena! Prema riječima dvoje suputnika koji su morali zatražiti hitnu medicinsku pomoć, vozilo kojim je upravljao direktor KD-a, nakon obilaska ugostiteljskih objekata Kostrene i Rijeke, prilikom povratka iz Rijeke u noći oko tri sata ujutro, u zavoju na Vrh Martinšćice udarilo je u stijene i obližnji stup. Vjerujemo da će policija stupiti u kontakt s vozačem te da će javnost biti obavještena zašto je napustio mjesto nesreće i nije pružio pomoć ozlijeđenim suputnicima koji su sami morali potražiti medicinsku pomoć«, stoji u objavi na facebook profilu »Bolje Kostrene«. Objava je ilustrirana fotografijama uništenog službenog vozila.





Da se ova prometna nesreća dogodila našem je listu potvrdila i policija, kao i kostrenski načelnik Dražen Vranić, inače nositelj liste »Bolja Kostrena«. Na pitanje koje će mjere poduzeti prema Matiću kostrenski načelnik kazao je da će se o tome raspravljati u utorak na Skupštini KD Kostrena koja je, kako je naglasio, zakazana prije sporne prometne nesreće. »Ne bih komentirao objave s društvenih mreža jer tamo svatko može pisati što mu padne na pamet«, krako nam je SMS porukom prokomentirao Matić.


OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU U PONEDJELJAK, 17. PROSINCA 2018.