Potraga za lažnom medicinskom sestrom

Mjerila starici tlak i masirala je pa odnijela 10.000 kuna

Hina

Za uslugu je tražila 20 eura, pa je 85-godišnjakinja iz kuhinjskog elementa, u kojem drži novac, izvadila traženi iznos i platila. Lažna medicinska sestra joj je rekla da mora mirno ležati jer joj je tlak visok i starica je ostala u krevetu oko jedan sat.  Jučer je trebala novac, no u kuhinjskom elementu više nije bilo koverte s više od deset tisuća kuna



VIROVITICA Virovitičko-podravska policija traga za nepoznatom ženom koja je, lažno se predstavljajući kao medicinska sestra, opljačkala 85-godišnju staricu sa slatinskog područja.


Žena je srednjih godina, visoka 165 do 170 centimetara, jače tjelesne građe, kraće smeđe kose, a sa sobom nosi aparat za masažu, kaže se u današnjem priopćenju virovitičko-podravske Policijske uprave.


Opljačkana starica krađu je prijavila jučer, kad je otkrila da joj je nestalo više od deset tisuća kuna iz kuće.




Žena koju policija traži 9. svibnja je došla u kuću starice, predstavila se kao medicinska sestra i ponudila joj mjerenje krvnog tlaka i masažu, što je starica prihvatila.


Za uslugu je tražila 20 eura, pa je 85-godišnjakinja iz kuhinjskog elementa, u kojem drži novac, izvadila traženi iznos i platila.


Lažna medicinska sestra joj je rekla da mora mirno ležati jer joj je tlak visok i starica je ostala u krevetu oko jedan sat.


Jučer je trebala novac, no u kuhinjskom elementu više nije bilo koverte s više od deset tisuća kuna u raznim apoenima.